VOETBALJONGLEUR.NL IS ONLINE

NIEUW CONCEPT VOETBAL JONGLEUR

 

Al best lang gebruik ik voetballen in mijn shows en acts. Hiermee heb ik verschillende optredens gehad waar ik alleen met voetballen geboekt was. Ik wilde meer gaan doen met het voetbal jongleren. Daarom dat ik het concept ''voetbal jongleur'' ben gestart. met dit concept wil ik me volledig richten op de sportmarkt en sportevenementen. Ik ben een aparte website gestart welke los staat van mijn algemene jongleerwerk.

 

WWW.VOETBALJONGLEUR.NL is NU online!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Waarom Nigel?

  • Ruim 10 jaar optreed ervaring
  • Professioneel niveau & kwaliteit
  • Voor alle doelgroepen

  • In meer dan 10 landen opgetreden
  • Houd rekening met uw wensen 

''Follow me'' om op de hoogte te blijven van mijn leven als jongleur!

www.jongleurboeken.nl

is onderdeel van

N.R.V. Productions

Bekijk ook ''www.voetbaljongleur.nl''