FITNESS EVENT BEIROET

VOETBAL JONGLEUR IN BEIROET

 

De tweede week van mei vloog ik weer naar het midden oosten om op te treden. Dit keer was Beiroet, de hoofdstad van Libanon, aan de beurt. Beiroet ligt aan de zee, aan de rand van een berghelling. Bij aankomst met het vliegtuig zie je de skyline van deze stad, wat een erg mooi beeld is. Drie dagen trad ik op als voetbal jongleur bij een groot fitness evenement. Het evenement werd gehouden in twee grote shopping malls. Dagelijks deed ik twee tot drie shows.

Waarom Nigel?

  • Ruim 10 jaar optreed ervaring
  • Professioneel niveau & kwaliteit
  • Voor alle doelgroepen

  • In meer dan 10 landen opgetreden
  • Houd rekening met uw wensen 

''Follow me'' om op de hoogte te blijven van mijn leven als jongleur!

www.jongleurboeken.nl

is onderdeel van

N.R.V. Productions

Bekijk ook ''www.voetbaljongleur.nl''