BLOG

FITNESS EVENT BEIROET

VOETBAL JONGLEUR IN BEIROET

 

De tweede week van mei vloog ik weer naar het midden oosten om op te treden. Dit keer was Beiroet, de hoofdstad van Libanon, aan de beurt. Beiroet ligt aan de zee, aan de rand van een berghelling. Bij aankomst met het vliegtuig zie je de skyline van deze stad, wat een erg mooi beeld is. Drie dagen trad ik op als voetbal jongleur bij een groot fitness evenement. Het evenement werd gehouden in twee grote shopping malls. Dagelijks deed ik twee tot drie shows.

OPTREDENS IN ASHTONIA

20 SHOWS HELEMAAL UITVERKOCHT

 

De gehele maand april werkte ik in Ashtonia. Een project van de Ashton Brothers in samenwerking met RTL Live Entertainment, gehouden in het monumentale Slot Zeist. Ashtonia staat voor een complete, komische en culinaire avond uit! De show is een mix van theater, cabaret, variété & circus. Ik mocht deel uitmaken van deze waanzinnige show. Elke voorstelling was tot aan de nok uitverkocht (1000 personen). Voor een artiest het beste wat er is!

0 Berichten

VOETBALJONGLEUR.NL IS ONLINE

NIEUW CONCEPT VOETBAL JONGLEUR

 

Al best lang gebruik ik voetballen in mijn shows en acts. Hiermee heb ik verschillende optredens gehad waar ik alleen met voetballen geboekt was. Ik wilde meer gaan doen met het voetbal jongleren. Daarom dat ik het concept ''voetbal jongleur'' ben gestart. met dit concept wil ik me volledig richten op de sportmarkt en sportevenementen. Ik ben een aparte website gestart welke los staat van mijn algemene jongleerwerk.

 

WWW.VOETBALJONGLEUR.NL is NU online!

0 Berichten

LE HAGGIS' CABARET

LE HAGGIS CABARET

 

Tien dagen lang was ik in het Schotse Dumfries. Hier maakte ik deel uit van de cabaret show ''Le Haggis" of ook wel, ''Scotland's Sexiest Cabaret''. Dagelijks werden er twee shows gespeeld die beide goed bezet waren. De eigentijdse show is een combinatie van: burlesque, cabaret, circus en muziek. De hele show werd ondersteund door een 11-koppige live band.

0 Berichten

DUITS NATIONAAL CIRCUS

WINTERCONTRACT FRANKFURT

 

Van december 2016 tot en met januari 2017 heb ik opgetreden in het Duitse Nationaal Circus Carl Busch. Een van Duitsland's grootste en mooiste nog reizende tentcircussen. Dagelijks werden er twee shows gegeven. Hier deed ik na lange tijd weer mijn Spaanse-act welke erg in de smaak viel bij het publiek.

0 Berichten

Waarom Nigel?

  • Ruim 10 jaar optreed ervaring
  • Professioneel niveau & kwaliteit
  • Voor alle doelgroepen

  • In meer dan 10 landen opgetreden
  • Houd rekening met uw wensen 

''Follow me'' om op de hoogte te blijven van mijn leven als jongleur!

www.jongleurboeken.nl

is onderdeel van

N.R.V. Productions

Bekijk ook ''www.voetbaljongleur.nl''