JUGGLER & ENTERTAINER

  

Nigel Voets is een 21-jarige professioneel jongleur & entertainer. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in toonaangevende circussen, variété's & TV shows. Jongleur Nigel  is een frisse & moderne artiest die zeer breed inzetbaar is. Nigel is: ''Een echte entertainer met een unieke uitstraling en eigen stijl! '' 

 

Hij heeft een passie voor entertainen, daarom treedt hij graag op met een knallende jongleer-act in circus & variétéTevens is Nigel veel actief als voetbal jongleurgeeft hij workshops jongleren, treedt hij met een unieke LED act op in nightclubs & festivalsen weet hij elk publiek te boeien bij de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen.

 

ENTERTAINMENT

Nigel is een professioneel en allround jongleur. Jongleer entertainment voor evenementen, feesten of partijen? Nigel is voor alle doelgroepen inzetbaar. Graag denkt hij met u mee en houd rekening met uw wensen. Een flitsende act, mobiel entertainment tussen de gasten, een interactieve show, dit zijn voorbeelden waar Nigel ervaring mee heeft. Voor meer informatie over mogelijkheden bekijk de pagina ''shows''.

 

BEDRIJFSEVENMENTEN

Bent u opzoek naar iets aparts voor uw bedrijfsevenement. Nigel weet raad met alle soorten bedrijfsevenementen zoals een opening, congres, beurs, viering, lezing of presentatie. Zijn hoge jongleer kwaliteit in combinatie met zijn frisse uitstraling helpen uw evenement tot slagen. Nigel heeft succesvol opgetreden bij bedrijfsevenementen voor bijvoorbeeld: Panasonic, Vakantie Veilingen, Deloitte.

 

WORKSHOPS 

Er is bewezen dat jongleren de werking tussen linker en rechter hersenhelft bevordert. Naast het optreden is er niets mooier dan andere mensen leren jongleren. Met Nigel's enthousiaste en professionele manier van les geven leert u binnen één uur gegarandeerd met drie ballen jongleren. Een workshop jongleren is de perfecte teambuildings of bedrijfsactiviteit.

Waarom Nigel?

  • Ruim 10 jaar optreed ervaring
  • Professioneel niveau & kwaliteit
  • Voor alle doelgroepen

  • In meer dan 10 landen opgetreden
  • Houd rekening met uw wensen 

''Follow me'' om op de hoogte te blijven van mijn leven als jongleur!

www.jongleurboeken.nl

is onderdeel van

N.R.V. Productions

Bekijk ook ''www.voetbaljongleur.nl''